Дойде време за един от най-дългоочакваните реванши в световния бокс! Саудитска

...
Дойде време за един от най-дългоочакваните реванши в световния бокс! Саудитска
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Антъни Джошуа срещу Анди Руис

Дойде време за един от най-дългоочакваните реванши в световния бокс ! Саудитска Арабия се трансформира в сцена на борбата за международните трофеи в тежка категория на IBF, WBA, WBO сред досегашния шампион Антъни Джошуа  и настоящия такъв Анди Руис , който сензационно завоюва мача посред им при започване на юни и сервира една от най-големите изненади в международния спорт въобще. 
Половин година по-късно британецът получава късмет да отмъсти за първото си проваляне и да си върне купите, само че мексиканският боксьор надали е подготвен да сдаде елементарно шампионските колани. Битката сред двата ще стартира след 22:30 часа българско време, като може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в Sportlive.bg . 
ЕТО КЪДЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ДВУБОЯ

Официалният кантар преди реванша между Антъни Джошуа  и Анди Руис , сподели, че AJ ще влезе в дуела с най-малкото си тегло до момента. Британецът тежи 107,5 кг, което с 20 кг. по-малко от противника му. Световният първенец е 128,4 кг.

Има разлика в тежестта и на двамата боксьори, спрямо първия им мач през юни. Изненадата е, че Руис е по-тежък оттогава, макар че се появиха доста отзиви за показана по-добра форма от негова страна. Тогава Джошуа бе 112,4 кг, до момента в който кантарът сподели 121,5 кг за неговия противник от Мексико. Изглежда обаче, че Руис е съумял да трансформира качените килограми и в мускулна маса. Самият Джошуа пък преди дуела призна, че по-малкото килограми биха му помогнали да е по-бърз и чевръст на кръга.

Преди зрелището сред двамата боксьори ще се изиграят няколко доста забавни дуели, като в тях присъединяване ще вземат Дилиън Уайт и Александър Поветкин. Следете цялата боксова галавечер на Антъни Джошуа и Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР